Construïm ponts de futur, de diàleg i de respecte

Divendres, 1 de març de 2019 a les 00:00

Article del butlletí informatiu municipal número 43 (Març 2019)

S’ha reprès la connexió entre l’A2 i l’AP7, iniciada fa 12 anys, coincidint amb l’avanç de les eleccions generals. Celebrem la notícia, malgrat que la ciutadania no entendrà mai perquè hem trigat tants anys a veure finalitzat aquest pont. En l’àmbit local estarem convocats a eleccions aviat i molts hi associaran qualsevol acció que duem a terme els propers mesos. Els que ens dediquem a la política local sabem que no és fàcil acabar projectes en quatre anys, quan tot es comença de zero. Planificar a llarg termini no dona rendiments polítics i molts busquen l’impacte ràpid, amb accions poc reflexionades, que després demostren mancances que han de resoldre altres.

Cal construir ponts més enllà del curt termini per unir extrems com els que separen dos mandats. Aquests mesos res no s’aturarà, però no avançarem a la velocitat desitjada. Malgrat això, des del Govern municipal hem fet una feina de planificació i de previsió per garantir la continuïtat de projectes molt importants per al nostre municipi. A l’abril presentarem el programa d’inversions 2019, cercant el màxim consens municipal, perquè passades les eleccions puguem continuar treballant per fer-los realitat els propers anys.

Si treballem pensant en el futur, res no aturarà la construcció de la residencia per a la gent gran, l’ateneu d’entitats, el carrer de la Lluna, l’ampliació del CAP, els nous equipaments esportius o la habitatge social, entre d’altres.

Un poble no es fa tan sols amb grans obres. Treballem perquè aquest sigui un reflex de la societat que volem: plural, democràtica, respectuosa amb les llibertats i els drets fonamentals de les persones. Construïm plegats un pont de diàleg i de respecte que no s’aturi mai.

Darrera actualització: 18.06.2019 | 10:25