El poble per davant de tot

Dimecres, 12 de juliol de 2017 a les 00:00

Juliol 2017

En aquest butlletí us informem de la gestió feta els darrers mesos en temes tan importants com la seguretat ciutadana, els ajuts als estudiants, l’ampliació de busos fins a l’Hospital de Terrassa o el nou servei fins a Sant Andreu i les properes obres i inversions per fer.

Però, sobretot, us anunciem que el CAP amplia l’horari durant el mes d’agost i que a partir de l’1 de setembre passa a obrir de 8 a 24 hores, els 365 dies de l’any. Aquesta excel·lent notícia és el resultat de moltes hores de negociacions, reunions i, sobretot, és l’èxit del treball unívoc i constant de tots: de la Plataforma contra el tancament del CAP, dels grups del consistori i de la ciutadania, que ens hi ha fet costat.

Si bé en aquesta secció corresponia fer un repàs d’aquests dos anys de govern, cal parlar de l’actualitat i del futur, després que els regidors d’ERC hagin abandonat el govern i deixat en minoria el grup que tinc l’honor d’encapçalar.

Ens correspon assumir totes les responsabilitats a què han renunciat i fer més feina amb menys regidors, però això és la política: la suma de principis, d’objectius marcats i de capacitat d’adaptació per fer realitat el poble que volem.

Treballarem amb la mateixa responsabilitat i constància per dur a terme els projectes que ja s’estan perfilant clarament. I ens agradaria fer-ho com ho hem fet amb l’horari del CAP, comptant amb el suport de tot el consistori, de la ciutadania i del teixit associatiu. Ara ens toca ressituar el què és important i prioritari per a la població en el centre de la gestió i treballar plegats perquè tots som coresponsables i partícips en la millora de Castellbisbal.

Darrera actualització: 07.03.2018 | 17:15