Festa Major de l'Aigua i la Llum 2017

Dijous, 10 d'agost de 2017 a les 00:00

Agost 2017

El mes d’agost és per a la majoria de pota-rojos temps de vacances i de calor, però sobretot... És temps de festa major! Cinc dies de l’estiu en què tornarem a ser esclaus del rellotge per no perdre’ns cap ni un dels actes programats en la Festa Major de l’Aigua i la Llum d’enguany. 

Molts són imprescindibles, han crescut i han madurat amb l’experiència i els anys, igual com els veïns que hi hem participat. El mateix que ha passat amb el poble: de l’envelat hem arribat a Els Costals, creixement i progrés. 

Per aquesta ocasió val la pena anomenar les Destreses dels Pota-rojos que,després d’unes edicions sense celebrar-se, es recuperarà organitzant diverses proves de pagès de la mà dels Potafocs. Novament les entitats i la imatgeria de Castellbisbal s’uniran per consolidar el Seguici iniciat l’any passat i que donarà lloc a la ja tradicional Encetada. Posteriorment els Diables ens delitaran amb el seu pregó, on donarem la benvinguda a dos nous personatges singulars que a partir de llavors seran emblema de la nostra festa representant l’Aigua i la Llum. 

I sempre amb una ciutadania abocada al seu poble que, a través de les entitats, treballa per fer realitat la festa i que hem de felicitar per la importància de la seva feina i per la transmissió de tradicions. Enguany, n’hi ha que fan anys, com els 25 del Club de Bàsquet, els 30 dels Diables i els 40 de la Casa de Andalucía, i que són la mostra d’allò que distingeix la nostra Festa: esperit de superació, música, ball i foc, germanor i altruisme. 

Esperem que sigueu feliços, que gaudiu intensament d’aquests dies i que ens ajudeu a seguir creixent formant part d’aquesta col·lectivitat que sap divertirse  com cap altra, sempre amb el respecte i el civisme per bandera. 

A tothom, moltes gràcies i molt bona Festa Major de l’Aigua i la Llum 2017! Visca Castellbisbal

Darrera actualització: 19.01.2018 | 16:00