Les associacions i entitats, motor de civisme i cohesió

Dilluns, 29 de gener de 2018 a les 00:00

Article del butlletí informatiu municipal número 35 - Especial de Nadal i de la Festa Major de Sant Vicenç (Gener 2018)

Aquest butlletí inclou algunes de les millors imatges dels actes de Nadal, Reis i la Festa Major, però sobretot vol ser un reconeixement a la implicació d’entitats i associacions en aquestes festes i en la nostra comunitat. La seva col·laboració, sempre altruista, va molt més enllà de l’actuació o la festa, ja que dediquen molt temps personal a la preparació dels actes i a la coordinació, en benefici de tots nosaltres.

El coneixement de les necessitats actuals de totes les entitats i les associacions de Castellbisbal ens ha ajudat a fer una planificació més completa i global del suport que ens correspon donar-los des de l’Ajuntament, entenent que la nostra contribució ha d’anar més enllà de les subvencions per fer viable la seva activitat.

Per això, aquest 2018 activem recursos tècnics, programant tallers de formació en aquells àmbits més complexos per al dia a dia de les entitats i les associacions, com són la gestió fiscal i les subvencions. Hem engegat recursos d’infraestructures: com el projecte de remodelació de l’edifici del carrer Sant Joan/Sant Marc, per convertirlo en Hotel d’entitats, amb espais de reunions i treball; o l’adequació dels magatzems de les entitats que situarem a Els Costals, com també en els recursos materials per fer realitat les seves propostes, com és el suport a la candidatura per ser la XXXII Ciutat Gegantera de Catalunya el 2019.

Treballem junts per aconseguir un poble actiu, cohesionat i transformador, on les persones s’impliquen en la construcció col·lectiva i en els valors democràtics. A tots els que participeu en entitats i associacions, moltes gràcies!

Darrera actualització: 18.06.2019 | 09:29