L’estiu no ens atura

Dimecres, 21 de setembre de 2016 a les 00:00

Setembre 2016

Passat l’estiu, per a molts s’inicia un nou curs ple de novetats: nova classe o centre educatiu, nous amics i projectes. El cicle polític local es mou en altres paràmetres: el curs s’inicia amb un nou mandat i es tanca quatre anys després, quan tocaria l’examen final, si ho comparem amb els cicles educatius. Això no evita que durant aquest llarg curs puguem fer processos de valoració parcial sobre la gestió duta a terme i els resultats aconseguits, per comprovar si estem complint amb els objectius establerts inicialment i si cal redreçar algunes actuacions.

Amb la finalitat de revisar la feina feta, de retre comptes i d’escoltar la ciutadania, l’Equip de Govern ha fet un exercici de transparència amb l’acte públic celebrat fa uns dies, que representa un nou exemple d’una nova forma de fer política. Tenim el compromís de fer aquest acte cada any, ja que ens permet un contacte directe amb els veïns i conèixer millor les preocupacions més importants a les quals cal dedicar una atenció prioritària.

En el calendari polític les vacances no ho paralitzen tot. Durant aquests mesos hem posat en marxa millores importants en alguns equipaments: la nova climatització de l’Illa Esportiva, la tramitació per a la reparació del sostre del pavelló o la contractació de les obres de Can Pedrerol de dalt. També hem introduït millores en serveis pú- blics: una major freqüència del bus de l’Estació durant l’agost o l’ampliació de l’horari de les piscines d’estiu.

Fora de l’àmbit polític vull destacar el treball de totes les persones que, voluntàriament, treballen des d’entitats com l’ADF o Protecció Civil per la conservació del nostre entorn; o bé en totes les entitats culturals, esportives i socials que mantenen més vives que mai la nostra Festa Major i les nombroses activitats d’estiu. A totes elles els faig arribar el nostre agraïment per la tasca que duen a terme.

Darrera actualització: 07.03.2018 | 17:29