Mirant enrere i endavant

Dimarts, 31 de gener de 2017 a les 00:00

Gener 2017

Els mesos de desembre i gener són d’una gran activitat i participació en els actes organitzats. Les imatges que inclou aquest butlletí en són testimoni. Petits i grans hem sortit al carrer a gaudir de moments molt emotius.

Paral·lelament, seguim treballant en els projectes de millora de Castellbisbal. Hem tancat un 2016 amb una valoració positiva pel que fa a les polítiques econòmiques i socials, tant per la congelació de l’IBI el 2016 i el 2017 -després de vuit anys de pujades contínues-, com per totes les bonificacions i exempcions aprovades a les ordenances fiscals, i pels ajuts tramitats per assegurar la pobresa zero a Castellbisbal.

També cal ser crítics amb la gestió feta: no hem aconseguit encara ampliar l’horari del servei d’atenció continuada del CAP, però aquesta és una de les fites marcades per al 2017 i inajornable. Tampoc han estat ben rebuts els canvis en les zones blaves: per això, iniciem un procés de reflexió i revisió per valorar altres possibilitats.

Comencem l’any amb projectes engegats i que acabaran el 2017, com la rehabilitació de la masia de Can Pedrerol de Dalt, els col·lectors de Can Costa, les goteres del pavelló, l’asfaltatge dels carrers, l’ampliació de l’estacionament de RENFE, entre molts altres. Alhora, treballem en projectes que trigaran més temps a fer-se realitat per la seva complexitat, com la connexió ctra. de l’Estació / c. de l’Estació; la urbanització del c. de la Lluna; la reforma de carrers del centre del nucli urbà...

Seguim treballant, valorant i analitzant la feina feta, indispensable per avançar de forma correcta, i marcant-nos nous reptes i compromisos amb la ciutadania de Castellbisbal.

Darrera actualització: 07.03.2018 | 17:22