Pla d'inversions 2018

Dilluns, 14 de maig de 2018 a les 08:00

Article del butlletí informatiu municipal número 37 (Maig - Juny 2018)

En el Ple d’abril vàrem aprovar un programa d’inversions de més de 3 milions d’euros, que se sumen als prop de 500.000 euros aprovats en el pressupost d’enguany. També s’hi afegiran les inversions aconseguides a través de subvencions d’administracions superiors: l’AMB acabarà les obres de pavimentació de carrers del centre urbà i la Diputació ha compromès 600.000 euros per a la urbanització del c. de la Lluna i, a finals de juny, iniciarà les obres de millora de la intersecció de la ctra. de l’Estació i el c. de l’Estació. 

Aquest pla d’inversions, que marcarà la línia de treball de l’Ajuntament durant tot l’any, presenta alguns projectes tan importants com la dotació d’habitatge públic, amb un milió d’euros, la construcció de l’skate park, el canvi de la gespa del camp de futbol, el projecte executiu d’un equipament per a les entitats locals, o la compra d’un immoble per a la millora d’equipaments municipals. A l’interior d’aquest butlletí trobareu la informació completa sobre totes les inversions d’aquest Pla. 

La proposta d’inversions la vàrem posar en consideració de la resta de grups polítics del Consistori, amb la màxima informació i transparència; els quals van fer una participació molt positiva, ja que també van aportar-hi propostes, com el PSC, per un futur equipament poliesportiu a l’Illa, i el PDeCAT, amb l’asfaltatge dels carrers dels polígons industrials. Hem assolit el consens en assumptes de gran rellevància.

Aquestes inversions no busquen l’impacte d’un titular, sinó que impactin en la millora del dia a dia de les persones que viuen a Castellbisbal. Per això, a l’hora de decidir-les hem partit del coneixement de les seves necessitats i del compromís assolit amb la ciutadania a través del programa electoral.

Darrera actualització: 18.06.2019 | 09:13