Posem recursos al servei de les persones

Dilluns, 17 de desembre de 2018 a les 08:30

Article del butlletí informatiu municipal número 41 (Novembre - Desembre 2018)

L’aprovació del pressupost marca el final i el principi d’un any: el final perquè l’aprovem en el darrer Ple i el principi perquè esdevé l’instrument que ens permetrà, a partir del proper any, garantir el manteniment dels serveis i equipaments municipals i continuar incorporant millores per afavorir la nostra qualitat de vida. La proposta presentada per l’equip de govern, d’un pressupost de 21 milions d’euros, va rebre el suport necessari per ser aprovada. El gest d’alguns grups polítics, respectant opinions i criteris discrepants, facilita la tasca que duem a terme des del govern municipal i per això ho vull posar en valor. 

En aquest butlletí veureu la distribució d’aquests 21 milions entre les àrees de govern; l’increment més elevat (percentualment), el registren Medi Ambient i Joventut. En aquesta última, vull ressaltar l’impuls que donem al nou servei que hem posat en marxa aquest any: els educadors de carrer. Un servei per conèixer les inquietuds, les necessitats i les demandes de la joventut, acostant-nos-hi des d’un treball professional. Aquesta iniciativa permetrà posar en marxa activitats adaptades realment a les necessitats de la joventut del nostre poble. 

Continuem garantint ajuts i programes socials per a les economies familiars més vulnerables: destinem més de 550.000 € a aquest objectiu i mantenim l’aposta pel transport públic, amb 500.000 € per fer front al dèficit que generen les línies de bus existents i l’esforç fet per incrementar les freqüències amb els nuclis residencials, entre d’altres. També hi ha previsions modestes que permetran grans avenços: l’accés a la Targeta Rosa per a majors
de 65 anys serà possible gràcies al conveni que signarem amb l’AMB; una novetat que es posarà en marxa amb la incorporació de Castellbisbal a la zona 1 del transport metropolità, que entrarà en vigor l’1 de gener de 2019.

Amb els nostres millors desitjos de salut i prosperitat per al nou any, us desitgem bones festes! 

Darrera actualització: 18.06.2019 | 10:47