Seguim amb la transformació

Dimarts, 20 de desembre de 2016 a les 00:00

Desembre 2016

En el darrer Ple de l’any hem aprovat el pressupost del 2017, d’un import de poc més de 20 milions d’euros, dels quals prop de 2.400.000 euros estan destinats a les polítiques socials: Serveis Socials, Sanitat, Ocupació, Educació i Habitatge, que són les àrees que abasten els aspectes més importants de la vida quotidiana de la ciutadania, i que al nostre parer realment determinen el nivell de benestar i de qualitat de vida de la població.

Mantenim totes les noves línies de subvencions creades: el 2015 per al material escolar de tots els alumnes dels centres educatius públics de Castellbisbal, el 2016 per a les empreses que contractin persones empadronades aturades, i el 2017 obrirem una nova convocatòria de subvencions per facilitar l’accés a l’habitatge dels joves fins als 35 anys. Seguim cobrint els grans dèficits socials de l’Estat, amb els serveis de llar d’infants i de centre de dia. El 2017 ampliarem i millorarem els serveis per a la gent gran a través de l’atenció domiciliària d’El Serral, I seguirem actuant amb fermesa perquè a la nostra població hi hagi pobresa zero.

L’any vinent continuarem contenint la despesa en tot allò que no siguin prestacions de serveis directes a la ciutadania. També ens hem proposat mantenir la nostra capacitat inversora per generar riquesa al territori.

Aquestes són les línies generals econòmiques definides per una mà- xima: les persones seguiu sent el centre de les nostres polítiques i de la nostra gestió.

En nom del consistori de Castellbisbal i del meu propi, us desitjo el millor per al 2017 i que passeu unes bones festes!

Darrera actualització: 07.03.2018 | 17:24