Tots bateguem alhora a la Festa Major

Dilluns, 13 d'agost de 2018 a les 08:15

Aquest any, entitats i organitzadors han aixecat el llistó de la creativitat i de l’exigència, han programat més de 70 activitats per la Festa Major de l’Aigua i la Llum 2018, i ni l’aiguat ha fet tremolar l’equip de la brigada, tècnics i veïns  col·laboradors per tenirho tot a punt i tot a l’hora. L’enhorabona. 

La Festa Major, que veiem recollida en petites imatges en aquest butlletí, ens ha fet bategar com mai a tots els potarojos, petits i grans, amb una participació increïble! Segurament, no podia ser de cap altra manera, perquè aquesta és la festa de tothom i, enguany, ha inclòs diferents propostes ciutadanes, com la Festa Holi, el servei de bus nocturn o la incorporació d’activitats familiars. S’han distribuït les propostes en 14 espais diferents, alguns acabats d’ “estrenar” com la plaça del Joc, i d’altres fruit de les aportacions ciutadanes, com el parc de les Destreses. A tots els escenaris hi ha hagut molt de color, música i animació.

Els teòrics afirmen que un atribut de qualitat democràtica és que els ciutadans puguin visualitzar els resultats de la seva participació en la política, que aquesta generi impactes que es converteixen en canvis o modificacions reals. A Castellbisbal podem dir, amb orgull, que participem, que escoltem i que millorem, perquè tots som i fem poble. 

A punt de començar el mes de setembre i amb la nova agenda plena de projectes i il·lusions, poca gent recordarà si van guanyar els de poble amunt o els de poble avall, però el que segur no oblidarem serà el riure compartit, el ball i la gresca amb amics i família i la bona feina de les entitats. Gràcies per participar i fer encara més gran i millor la Festa Major de l’Aigua i la Llum 2018.

Darrera actualització: 18.06.2019 | 08:56