Un 2018 ple de projectes apassionants

Dilluns, 4 de desembre de 2017 a les 00:00

Desembre 2017

Som al final d’un any convuls per a Catalunya, amb l’autonomia intervinguda, el Govern en part empresonat i en part a l’exili, i vivint un ambient més preelectoral que nadalenc.

Però la gestió municipal no s’atura perquè posem la ciutadana en el centre del nostre treball. Més quan, en el darrer trimestre de l’any, s’han d’elaborar tres eines fonamentals: les Ordenances fiscals per al 2018, que mantenen la congelació dels impostos per a la ciutadania, de manera que la contribució (IBI) serà el tercer any que no s’apujarà, entre d’altres. També hem aprovat els pressupostos 2018 que hem aprovat amb el suport del grup majoritari de l’oposició.

Entre els projectes nous que activarem l’any 2018, ens enorgulleix destacar el del futur centre integral de serveis per a la gent gran: un primer estudi ens definirà el model d’equipament i els serveis per oferir. Un segon estudi n’analitzarà la  viabilitat i les possibles ubicacions. El pressupost 2018 també permetrà millorar el transport, la recollida de residus, les voreres del municipi, col·locar més mobiliari urbà i jocs infantils, així com donar compliment al nostre compromís de destinar l’1% a projectes de cooperació i solidaritat.

Tot d’accions de detall, que milloraran el nostre dia a dia i que aniran de la mà de grans obres, com la urbanització de carrers del nucli antic per aconseguir el paviment únic que, junt amb la pacificació del trànsit en el centre urbà, vol aconseguir recuperar l’espai públic per a l’ús del ciutadà.

Juntament amb la garantia del nostre compromís, dedicació, i treball, per aquest 2018 us volem fer arribar els nostres millors desitjos de salut i de prosperitat. Bones festes!

Darrera actualització: 19.01.2018 | 12:54