Un poble de convivència i tolerància

Dimecres, 13 de setembre de 2017 a les 00:00

Setembre 2017

En aquest butlletí especial de Festa Major hi trobareu el reflex d’una ciutadania activa, participativa, que surt al carrer per gaudir plenament dels actes programats amb la col·laboració i implicació d’entitats culturals, esportives, socials... que van començar a treballar fa molts mesos perquè tot sortís rodó i contribuir a deixar en la memòria col·lectiva la millor festa d’estiu.

Però aquesta Festa Major ha estat agredolça, perquè malgrat que s’hagin omplert els carrers de gent i activitat, en el pensament de tots sempre hi han estat presents les víctimes i ferits dels fets ocorreguts a Barcelona i Cambrils. No era només en l’espai de temps dedicat a mostrar el nostre suport i respecte, sinó que ha estat un sentiment col·lectiu, que cadascú ha expressat lliurement.

Castellbisbal ha demostrat, un cop més, ser lloc de trobada, de convivència i de tolerància, on tot hi cap, des de la decisió d’aquelles persones que no han pres part en els actes programats, fins als qui hi han participat de forma entusiasta i han fet reconeixement de la feina realitzada per centenars de persones, ciutadans també de Castellbisbal que són al davant i al darrere de tots els actes programats. A tots ells, el més sincer agraïment per fer possible la festa, la seguretat dels seus participants i aconseguir que, malgrat tot, petits i grans gaudissin un any més d’uns dies de festa gran.

La ciutadania ha cridat “no tinc por” i ha demostrat que ningú pot malmetre la nostra societat de convivència, de pau i de democràcia. El terrorisme no aconseguirà posar en crisi els nostres valors de tolerància, llibertat i respecte individual. Aquest recull de fotografies ho demostren. Gràcies a tothom.

Darrera actualització: 19.01.2018 | 15:48