Manifest institucional del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones

Dilluns, 14 de novembre de 2022

El Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones, commemorat cada any el 25 de novembre, és una jornada crucial per a la sensibilització i l'acció contra una de les formes més greus de violació dels drets humans. Aquest dia posa de relleu la necessitat de reconèixer i abordar les múltiples formes de violència que afecten les dones arreu del món.

És una oportunitat per reflexionar sobre els reptes que enfronten les víctimes de la violència de gènere i per reafirmar el nostre compromís amb la lluita contra aquesta injustícia. L'eliminació de la violència envers les dones és fonamental per a la consecució de la igualtat de gènere i el respecte dels drets fonamentals de totes les persones.

Aquest dia també ens convida a mostrar solidaritat amb les supervivents i a advocar per polítiques i programes que promoguin la prevenció, l'assistència i la justícia per a les víctimes. És una crida a tots els sectors de la societat per treballar junts en la construcció d'un món lliure de violència de gènere. L'Ajuntament de Castellbisbal s'uneix al manifest conjunt de les institucions públiques en commemoració d'aquest dia, reafirmant el compromís municipal amb la defensa dels drets de les dones i la lluita contra la violència de gènere en totes les seves formes.

Darrera actualització: 9.04.2024 | 15:00