El Ple reclama la millora de l’oferta postobligatòria a Castellbisbal

Dimecres, 9 de març de 2022 a les 00:00

El plenari també insta a les entitats bancàries a prendre mesures per garantir i reforçar l’atenció presencial a la gent gran.


El Ple municipal del febrer ha aprovat una moció de l’Ajuntament de Castellbisbal per reclamar al Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya la millora de l’oferta postobligatòria al nostre municipi.

El text, que va comptar amb el vot favorable de tots els grups a excepció d’ERC, que es va abstenir, insta a la Generalitat a reconsiderar la negativa a poder oferir els estudis de batxillerat artístic al municipi  i sol·licita als Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament que iniciï una prospecció de la planificació i l’oferta postobligatòria a Castellbisbal amb la finalitat de millorar-la i adequar-la a les necessitats actuals.

L’altre moció que ha aprovat el Ple, en aquest cas per unanimitat, ha estat la que han presentat conjuntament Junts per Catalunya-Castellbisbal i Alternativa per Castellbisbal per donar suport a les demandes de la gent gran davant del deteriorament del servei financer a Catalunya.

El document alerta del tancament massiu d’oficines de les entitats bancàries i demana que es destinin els recursos necessaris per cobrir les necessitats de les persones usuàries i en especial de la gent gran, que sovint no pot o no sap com accedir a les gestions en línia. En aquest sentit, la moció insta a les entitats bancàries a dur a terme campanyes i accions de formació per tal de facilitar l’accés a les noves tecnologies i a les aplicacions que ofereixen a la seva clientela i a facilitar informació clara i adequada sobre els serveis i productes que ofereixen.

Darrera actualització: 11.03.2022 | 11:13