L’aprovació d’una nova modificació pressupostària permet fer més inversions

Dijous, 2 de novembre de 2017 a les 10:00

Entre d’altres, es faran obres de millora de l’enllumenat públic de Can Santeugini i Can Campanya i es reurbanitzarà la cruïlla de Ca n’Esteper.

El Ple de l’Ajuntament del mes d’octubre va aprovar una nova modificació pressupostària, la setena d’aquest 2017, per adequar els crèdits disponibles a les necessitats del municipi. En aquest sentit, per exemple, es va habilitar una partida de 244.850 euros que es destinarà a la millora de l’enllumenat públic de les urbanitzacions de Can Santeugini i Can Campanyà.

El regidor de Serveis, Joaquim Sardà, va explicar que es tracta d’unes obres molt necessàries, ja que el sistema d’enllumenat d’aquestes dues zones residencials és antic, “no està d’acord amb la normativa” i va afegir que “és una qüestió de seguretat per als ciutadans, però també d’estalvi econòmic i millora mediambiental”. En aquest sentit va apuntar que serà necessari canviar alguns fanals i substituir les bombetes actuals per unes de noves de tecnologia LED.

Una altra de les noves inversions serà la reurbanització de la cruïlla entre l’avinguda de Ca n’Estapé i el carrer del Ferrocarril. Les obres impediran que els camions que circulen pel polígon industrial accedeixin a la urbanització de Can Campanyà i, d’aquesta manera, s’evitaran les molèsties que això comporta tant pels veïns com pel deteriorament de la calçada.

La portaveu d’ERC, Isabel Méndez, va expressar el desig del seu grup perquè l’Ajuntament elaborés un Pla de manteniment d’infraestructures mentre que el portaveu del PSC, David Vidal, va mostrar el seu acord amb les inversions proposades algunes de les quals, segons va dir “s’arrosseguen de l’anterior mandat, quan no es van poder fer per limitacions econòmiques”.

La modificació pressupostària es va aprovar amb els vots a favor d’Alternativa per Castellbisbal, el Partit dels Socialistes de Catalunya, Esquerra Republicana de Catalunya i Ciutadans i amb l’abstenció del Partit Demòcrata Europeu Català.

Darrera actualització: 18.12.2018 | 16:18