El teu comerç, a un petit pas

L'objectiu d'aquesta campanya, impulsada per l'Ajuntament, és promocionar el começ local del municipi.

Davant la constant evolució del model de vida del consumidor (la limitada disponibilitat horària durant la setmana, l'hàbit de consum de cap de setmana, la comoditat de tenir en un sol espai diferents tipus de productes...) volem posar en valor la important aportació del nostre comerç.

El nostre comerç té valor afegit. Un compromís entre el venedor i el consumidor generat per la relació de proximitat. Petits comerços amb nom propi donen servei a diferents generacions creant xarxa de consum. A més, el fet de moure's entre diferents comerços per adquiri els productes que necessitem, afavoreix una actitud activa i saludable, tant des del punt de vista del consum com des de la salut. El nostre comerç dona vida al poble i crea vincles socials que enriqueixen la ciutadania de Castellbisbal.

Volem que la gent surti al carrer i que visqui el comerç. Per això, la campanya El teu comerç, a un petit pas, té com a principal objectiu conscienciar el consumidor de Castellbisbal dels avantatges que només ens ofereix el nostre comerç.

Darrera actualització: 18.04.2023 | 17:45