Noves mesures COVID-19

Divendres, 16 d'octubre de 2020 a les 00:00

La situació epidemiològica de Catalunya obliga a adoptar mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social i en matèria de salut pública per aturar la transmissió del virus de la COVID-19 i protegir la salut de la població del territori.

RESTAURANTS I BARS
Queda suspesa l'activitat, tret de comandes per emportar. A Castellbisbal hi ha molts establiments que ofereixen aquest servei de menjar a domicili o per recollir al local. Consulteu l'oferta a l'app Castellbisbal a prop.

COMERÇ MINORISTA
Aforament limitat al 30%, excepte farmàcies, ortopèdies, òptiques i centres de veterinària, que han de reduir al 50% el seu aforament total permès. Es prohibeixen els serveis que impliquen contacte físic, que no siguin mèdics, com massatgistes o estètica, excepte les perruqueries. El mercat setmanal dels dilluns manté l'oferta tot i reduir al 30% el seu aforament.

ACTIVITATS CULTURALS
S'han de fer amb seients preassignats, registre de dades d'assistents, 50% de l'aforament i tancament a les 23 hores. A Castellbisbal, la programació d'Els Costals es manté. I és que per tal de fer possible els espectacles d'aquesta temporada amb seguretat i seguint la normativaCovid-19, el pati de butaques de l'auditori d'Els Costals s'ha adaptat i senyalitzat per limitar-ne l'aforament al 30% mantenint la distància de seguretat entre les butaques.

ACTIVITATS ESPORTIVES 
Es limita l'aforament a un 50% als gimnasis. En el cas de l'Illa Esportiva, es mantenen totes les activitats programades, complint amb totes les mesures de seguretat establertes. Les competicions esportives no professionals, queden ajornades.

ESCOLES, INSTITUTS I ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 
Es poden dur a terme tot extremant les mesures fixades.

Consulteu al detall les mesures per contenir els brots al Canal Salut.

Darrera actualització: 20.10.2020 | 08:18