CastellbisVals

Del 25 de setembre a les 00.00 h al 31 de desembre de 2023 a les 00.00 h

 

VALS ESGOTATS! 
Els vals es poden bescanviar als establiments adherits a la campanya fins al 31 de desembre de 2023

Del 25 de setembre al 31 de desembre de 2023, posem en marxa una nova edició de la campanya CastellbisVals, on t'oferim la possibilitat d'adquirir vals de compra per un import de 5 i 10 € per la meitat del seu valor, ja que l'import restant el financem nosaltres. 

On puc comprar els vals?

  • Al web www.castellbisvals.cat accedint al botó Vull comprar CastellbisVals
  • En cas de no disposar dels mitjans informàtics per poder realitzar la compra, podeu dirigir-vos a l'Ajuntament, a les oficines de Promoció Econòmica (av. Pau Casals, 9 / Planta -1) de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 hores, on us ajudaran a fer el tràmit.

El pagament s'haurà de fer mitjançant targeta de crèdit o dèbit o Bizum (és imprescindible tenir l'app del banc descarregada en el dispositiu mòbil).

Com puc posar en ús els vals?

Un cop feta la compra, rebràs un correu electrònic amb els vals que et serviran per bescanviar directament a l'establiment que vulguis, sempre que s'hagi adherit al programa.

Podràs trobar els establiments participants a www.castellbisvals.cat i també estaran identificats amb el cartell de la campanya en el seu local.

Els vals són d'ús personal i intransferible.

Els beneficiaris dels vals hauran de ser majors d'edat i acreditar-se amb el seu DNI en el moment de bescanviar el val de compra.

Què cal tenir en compte?

  • Podràs bescanviar tants vals com vulguis en cada compra. El valor del val servirà per cobrir el preu de la compra de productes i/o serveis que facis, IVA inclòs. Si el total del valor de la compra és superior a l'import del val, hauràs d'abonar la diferència per qualsevol mitjà de pagament admès per l'establiment. 
  • Els vals només es podran fer servir una vegada i quedaran invalidats en el moment que es bescanviïn.
  • Els vals no es poden canviar per diners en efectiu.
  • Si l'import de la compra és inferior a l'import del val, no es tornarà cap canvi.
  • Quan vagis a comprar, consulta que l'establiment no hagi esgotat el límit de recepció de vals.

Més informació

Edicions anteriors

 

Darrera actualització: 02.01.2024 | 17:10