Avís a la ciutadania per un intent d’estafa telefònica en què es reclamen diners per evitar que es talli l’electricitat

Divendres, 12 d'abril de 2019 a les 12:24

Aquest tipus de trucades són intents d’estafa i, en cap cas, s’han de fer els pagaments. Per a més informació, contacteu amb la Policia Local

Alguns veïns de Castellbisbal han alertat la Policia Local després d’haver rebut trucades telefòniques informant que si no paguen una determinada quantitat de diners, els tallaran el subministrament elèctric. Des de l’Ajuntament, us informem que es tracta d’intents d’estafes i que, per tant, aquests pagaments no s’han de fer.

En cas de tenir dubtes sobre la veracitat de la trucada i de voler comprovar que, realment, no es farà aquest tall de subministrament elèctric, cal trucar a les mateixes companyies d’electricitat, ja que són elles les que podran confirmar si hi ha pagaments pendents i si s’ha iniciat un tràmit per tallar el llum dels habitatges.

De fet, sempre que es rebin trucades en què es reclami el pagament de deutes, cal comprovar-ne la veracitat contactant, directament, amb les empreses que presten el servei (ja siguin de llum, aigua, gas, telèfon o qualsevol altre servei que haguem contractat) i, en cap cas, s’han de fer els pagaments sense aquesta comprovació prèvia.

Per a més informació, adreceu-vos a la Policia Local: 93 772 11 88.

Darrera actualització: 03.07.2019 | 09:24