Castellbisbal col·labora en la recollida de taps de plàstic a favor de l’entitat sense afany de lucre Gueopic

Dilluns, 14 de febrer de 2022 a les 09:28

Les persones que vulguin participar en aquesta recollida solidària, només cal que guardin els taps de plàstic d’ampolles, brics o garrafes i els portin al Punt Verd o la Deixalleria.


Castellbisbal col·labora en la recollida solidària de taps de plàstic que duu a terme l’entitat Gueopic: una associació sense afany de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones que tenen dificultats comunicatives. La col·laboració amb Gueopic es fa mitjançant dues accions: d’una banda, tots els taps que es recullen de manera selectiva a Castellbisbal es donen a aquesta entitat perquè els pugui vendre; i d’altra, l’Ajuntament s’encarrega de transportar els taps al centre de recuperació de manera gratuïta per tal que l’entitat no hagi d’assumir cap cost.

Per a Gueopic, la col·laboració de l’Ajuntament és molt significativa, ja que el fet de no pagar res en concepte de transport fa que l’import que  obté per la venda dels taps (que és molt petit) pugui destinar-se, íntegrament a l’entitat. En aquest sentit, per exemple, l’any passat, es va recollir 1.600 quilos de taps pels quals es van rebre 136 euros.

Com participar en la recollida solidària de taps?
Si voleu participar en aquesta iniciativa, només cal que guardeu els taps d’ampolles, brics, garrafes o similars i els porteu al Punt Verd o a la Deixalleria on es recullen de manera separada. Paral·lelament, Gueopic promou d’altres recollides de taps que centralitza a l’escola Virolai de Molins de Rei i, un cop a l’any, l’Ajuntament s’encarrega de portar tots els taps (tant els de Castellbisbal com els de Molins) al centre recuperador.

Darrera actualització: 14.02.2022 | 09:42