Castellbisbal se suma a la celebració dels Dies Europeus de la Solidaritat Local

Divendres, 13 de novembre de 2020 a les 00:00

La iniciativa vol posar en valor el paper que juguen els governs locals en la consecució del desenvolupament sostenible i promoure una ciutadania informada i activa 


Del 14 al 29 de novembre se celebrarà la 5a edició dels Dies Europeus de la Solidaritat Local (EDLS, per les seves sigles en anglès), una campanya que té per objectiu donar a conèixer el rol que juguen els governs locals en la consecució del desenvolupament sostenible global i promoure una ciutadania informada i activa en relació amb els reptes que planteja aquest desenvolupament.

L’àrea municipal de Cooperació i Desenvolupament s’ha sumat per primera vegada a la iniciativa i durant els propers dies, a través de les xarxes socials de l’Ajuntament, emetrà un conjunt de vídeos sobre els projectes solidaris que s’impulsen des del consistori. Seran els propis protagonistes dels ajuts els que explicaran a què es destinen els diners que reben de l’Ajuntament, que destina el 1% del pressupost municipal a finançar projectes de cooperació.

Amb el lema “Solidaris per convicció”, els vídeos ens aproparan a 17 iniciatives diferents que reben una subvenció per part de l’Ajuntament. La majoria són projectes solidaris que es desenvolupen en països de Centreamèrica, Amèrica del Sud, Àfrica i Àsia, i dos són d’associacions dedicades a la investigació de malalties minoritàries amb un fort vincle amb Castellbisbal.

Darrera actualització: 13.11.2020 | 14:13