Carrers de circ

Divendres, 19 d'agost de 2022 a les 18.00 h

Activitat itinerant de teatre al carrer amb inici a la plaça de Folch i Torres

Ens hi acompanyà la Piccola Orquestra: uns divertits música de carrer que formen una peculiar xaranga carregada de ritme i bon humor. La seva música evoca les petites fanfàrries de circ amb el so peculiar de la música popular: polques, marxes, tarantel·les i altres cançons de festa.

  • La vie en rose. Companyia Mar Gómez

A les 18.00 hores, a l'Envelat del parc Folch i Torres

Hi ha una cosa encara més apassionant que contemplar com es construeix una perfecta història d'amor: veure des de lluny com s'enfonsa de la manera més grotesca i atroç. D'això se n'encarregaran a La vie en rose buscant aquest somriure una mica malvat (tot i que inofensiu) que tots portem dins.

  • L'home roda. Ramon Karoli

A les 18.45 hores, a la Bassa (av. Gaudí)

Un personatge incombustible, el Professor Karoli, es desplaça dins d'una sola roda amb motor. Combinant enginy amb la presentació d'artefactes amb rodes, monocicles alts amb cames, bicies nanes de 10, 20 i 30 centímetres... Karoli demostrarà la seva passió per les rodes fent allò més difícil i , per descomptat, sobre rodes.

  • Maletes de Terra. Companyia Visitants - La Medusa

A les 19.30 hores, al carrer Major (entre la Bassa i la Plaça de l'Església)

Maletes de terra es una peça de teatre físic que recorre la nostra història a través de la veu i la pell de cinc dones que comparteixen el pas per un període que va des de la II República a la Guerra Civil i postguerra mitjançant escenes inspirades en esdeveniments històrics

  • Swing it! Companyia Mar Gómez

A les 20.30 hores, al parc Folch i Torres

Swing it! és una activitat participativa que consisteix en una peça curta narrativa al més pur estil Mar Gómez, seguida d'una classe oberta popular per tal que el públic gaudeixi i aprengui els fonaments del swing amb grans dosis d'humor.

Parc Folch i Torres

Parc Folch i Torres - 08755 Castellbisbal - Barcelona
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 28.07.2022 | 13:43