Teatre de Festa Major amb El sopar dels idiotes

Dissabte, 20 d'agost de 2022 a les 19.00 h

Auditori d'Els Costals

Espectacle recomanat per a tots els públics

El sopar dels idiotes és la història d'un executiu que, en companyia dels seus amics, acostumba a sopar cada setmana amb un convidat particular; es tracta sempre de presentar en petit comitè un desconegut que ha estat seleccionat pel fer de tenir alguna afecció que a ells els sembla estúpida. Aquest cop han triat un funcionari d'hisenda que té l'afecció obsessiva de fer maquetes gegantines amb mistos. Quan falta por per sopar, l'executiu pateix un atac de lumbàlgia. El convidat, però, es presenta a casa seva i s'esdevé el desastre: en un tres i no res aconsegueix, sense desitjar-ho, que l'executiu sigui abandonat per la seva dona, la seva amant, el seu metge i que, a més, pateixi una severa inspecció d'hisenda.

Direcció: Pep Anton Gómez

Intèrprets: Pere Sirvent (David Olivares), Quimet Purti (Astur Busquets), Cristina Mesquida (Anna Gras), Tito Balaguer (Toni González), Oriol Colom (Jordi Vidal Gómez) i Olga Grasset (Ariana Bruguera).

Durada: 90 minuts

Preu: 6€

Entrades: es podran adquirir de forma anticipada a partir del 12 d'agost  a la web d'Els Costals i presencialment a la Botiga de la Festa Major.

Centre Cultural Els Costals

Av. de Pau Casals, 16 - 08755 Castellbisbal - Barcelona
Telèfon: 93 772 38 83
Adreça electrònica: cultura@castellbisbal.cat
Lloc web: www.elscostals.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 02.08.2022 | 10:29