Departament de Joventut

Durant el confinament, s'ha suprimit l'atenció personalitzada, però es continua oferint atenció telemàtica a través de l'adreça electrònica joventut@castellbisbal.cat i de les xarxes socials del departament

  htt ps://www.facebook.com/CastellbisbalJove

  @CBJOVE

  https://www.instagram.com/cbjove/

S'han suspès els serveis de tramitació i renovació de carnets (CBJove, alberguista internacional d'estudiant...) i les inscripcions a activitats.


El Departament de Joventut ofereix als joves de Castellbisbal eines per informar-se i participar de totes les activitats que s'organitzen a Castellbisbal

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Castellbisbal s’adreça a la població jove del municipi, en una franja d’edat que va dels 12 als 25 o 30 anys segons els diversos programes.

La voluntat de l’Àrea és acostar-se als i a les joves de Castellbisbal tot donant-los protagonisme en tot allò que els afecta de manera directa i fer-los participar, especialment, de la construcció d’un futur que ha d’assentar les seves bases en el present.

Això fa que aquest departament treballi des de diversos aspectes com: l’oferta formativa, la participació, la salut, la cultura, l’habitatge, l’ocupació, la cooperació o l’oci, entre d’altres.

Av. Pau Casals, 16 - 08755 Castellbisbal - Barcelona (Instagram: @cbjove - Twitter @cbjove - Facebook: @cbjove)
Nom de contacte: Durant el confinament, només atenció telemàtica
Telèfon: 93 772 38 83
Correu electrònic: joventut@castellbisbal.cat
Horari:  
De dilluns a divendres de 09:00 a 14:00
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 29.04.2020 | 12:28