Un 33% dels alumnes del curs d'operari auxiliar d'indústria química troben feina

Dimarts, 22 d'abril de 2014 a les 17:08

Aquest matí s’ha celebrat l’acte de lliurament de diplomes als 15 alumnes que han participat en la primera edició del curs d’Operari auxiliar d’indústria química, organitzat per la Regidoria d’Ocupació.


L’alcaldessa de Castellbisbal, Dolors Conde, ha estat l’encarregada de presidir la trobada, moment que ha aprofitat per felicitar a tots els participants en la formació i per renovar el compromís de l’Ajuntament de “seguir programant aquells cursos que tenen més sortida laboral i que estan generant ocupació en el teixit empresarial del territori”. En aquest sentit, cal destacar que un 33% dels alumnes que han participat en el curs d’operari auxiliar d’indústria química han trobat feina i que dos d’ells s’han quedat com a plantilla a l’empresa on han fet les pràctiques de la formació.

L’objectiu del curs d’Operari auxiliar d’indústria química, que ha tingut una durada de 300 hores, ha estat formar a persones de Castellbisbal en situació d’atur per tal que puguin acreditar coneixements equivalents al certificat de professionalitat d’operacions auxiliars i de magatzem en indústries i laboratoris químics, a més d’adquirir pràctica professional relacionada en empreses del municipi.

El curs d’Operari auxiliar d’indústria química forma part del programa d’accions formatives impulsat per la Regidoria d’Ocupació i adreçat a les persones del municipi inscrites a la Borsa de Treball que són a la recerca de feina, i molt especialment a aquelles que estan en situació d’atur. Entre els molts cursos programats, actualment es poden formalitzar les inscripcions al de conducció de carretons elevadors i recull de comandes, a un de monogràfic de Tècnic d’Esports i a un curs d’Atenció al públic en anglès.

Darrera actualització: 11.11.2019 | 17:17