L’oficina del Síndic rep 11 visites en el seu desplaçament a Castellbisbal

Divendres, 14 de febrer de 2020 a les 00:00

La majoria de les queixes i consultes plantejades estaven relacionades amb temes de consum d’electricitat i gas, serveis socials, tributs i urbanisme


L’equip d’assessors del Síndic de Greuges va ser-hi, dimecres, a l’Escola Municipal de Música Miquel Blanch, on va atendre 11 veïns i veïnes del poble que li han plantejat un total de nou queixes i dues consultes.

La majoria de les problemàtiques plantejades han estat referides al consum de gas i electricitat i a temes relacionats amb serveis socials, el pagament de tributs i urbanisme. Seguint el procediment habitual, ara el Síndic farà els tràmits necessaris per aclarir els fets que se li han exposat i poder resoldre o obtenir aclariments de totes les incidències presentades per la ciutadania.

La visita del Síndic de Greuges al municipi forma part del conveni que va signar amb l’Ajuntament l’any 2017, amb l’objectiu d’incrementar les garanties i els drets de la ciutadania. Fruit d’aquest acord, l’equip del Síndic ja s’ha desplaçat tres vegades a Castellbisbal per atendre personalment els veïns i veïnes que vulguin fer consultes o presentar queixes contra una actuació de l’Administració pública i també contra les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc.).

Darrera actualització: 14.02.2020 | 12:57