S’anul·la la Festa Major d'estiu, però es continua apostant per la #culturasegura amb el cicle "Cadira’t"

Dimecres, 29 de juliol de 2020 a les 13:00

Del 7 al 30 d’agost, es farà un cicle cultural amb activitats teatrals, musicals i familiars en un format presencial i aforaments reduïts. No es renuncia a la cultura i al lleure, però sempre s’actua dins del marc de les normes i recomanacions de les autoritats sanitàries.


Com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19, la Festa Major de l’Aigua i la Llum no se celebrarà en el seu format tradicional. Davant de les recomanacions de les autoritats sanitàries, l’Ajuntament ha decidit anul·lar-la i substituir-la per un cicle cultural que se celebrarà del 7 al 30 d’agost i que porta per nom Cadira’t, omple’t de cultura!

El Cadira’t inclourà un total de tretze propostes que es faran en un format presencial i amb aforaments reduïts. Principalment, les activitats es celebraran al pati de Can Margarit, però també n’hi haurà a la pista coberta de l’Escola Montserrat i a la piscina d’estiu. En tot els casos, la celebració dels actes estarà supeditada a l’evolució de la pandèmia i a les indicacions de les autoritats en matèria de Salut. Totes les activitats seran gratuïtes, però caldrà demanar invitacions prèviament (properament, s’informarà dels canals per sol·licitar-les).

Amb la celebració d’aquest petit festival cultural, l’Ajuntament vol fer palès que la suspensió de la Festa Major no implica que es renunciï a la cultura (com no s’hi ha renunciat durant l’estat d’alarma).

De fet, des de fa mesos, el consistori ha treballat amb la Coordinadora d’Entitats per tal de reinventar la Festa Major, però vista l’evolució de la pandèmia durant les darreres setmanes, s’ha considerat convenient anul·lar-la: una decisió que s’ha adoptat basant-se en el principi de prudència per evitar aglomeracions, un gran nombre de desplaçaments i, en definitiva, amb la voluntat d’evitar possibles contagis.

Cadira’t té també la voluntat de dinamitzar el sector econòmic de la vila i continuar donant suport a les empreses culturals tant del municipi com de la demarcació.

Programa d’actes

  • Properament, es publicarà el programa en format digital i es distribuirà, en paper, a totes les llars del municipi.
Darrera actualització: 29.07.2020 | 14:05