Estudi per quantificar el trànsit a la C-243c

Dijous, 28 de novembre de 2019 a les 09:00

Aquest mes, la Generalitat ha instal·lat quatre càmeres a la carretera C-243c (dues dins del terme municipal de Castellbisbal) per establir la quantitat exacta de vehicles que circulen per aquesta via.


L'objectiu principal és diferenciar els vehicles que usen la C-243c per anar a algun dels municipis o zones residencials que hi ha a la zona d'aquells que només la utilitzen com a via de pas. Desglossar aquests resultats és important per conèixer quants d'aquests vehicles deixaran de transitar-hi quan es posin en marxa dues grans infraestructures que estan en construcció actualment: l'enllaç de l'A2 amb l'AP7 i la B40 (entre Abrera i Terrassa).

La realització d'aquest estudi es va anunciar en la reunió que representats del govern català van mantenir amb la Plataforma Dignifica la C-243c, ahir dimecres. Per part del nostre municipi, hi van ser present l'alcalde, Joan Playà, i els presidents de les associacions de veïns de Can Santeugini i Costablanca.

Projecte d'obres
En la reunió també es va comunicar que s'ha iniciat el procés per redactar un ampli projecte d'obres per a aquesta carretera. A hores d'ara, s'està elaborant l'estudi previ que es preveu que pugui estar acabat al maig de l'any que ve. Els representants de Castellbisbal van fer algunes aportacions de mesures de seguretat que s'hi podrien incloure.

Darrera actualització: 14.01.2020 | 11:01