L’Ajuntament ja ha presentat les esmenes per desencallar la construcció de l’skatepark

Dilluns, 28 d'octubre de 2019 a les 09:50

Per poder dur a terme el projecte de construcció de l’skatepark, l’Ajuntament ha hagut de lliurar la informació complementària que la Comissió Territorial d’Urbanisme de l’Àmbit Metropolità va demanar.


L’Ajuntament ja ha presentat, a la Comissió Territorial d’Urbanisme de l’Àmbit Metropolità de Barcelona, les esmenes que li va reclamar en relació amb la construcció d’un skatepark en uns terrenys adjacents al parc de l’Ermita.

En concret, aquest òrgan va demanar la incorporació d’algunes modificacions i aclariments al projecte inicial d’actuació específica, perquè els terrenys on es preveu instal·lar aquest equipament estan qualificats com a no urbanitzables i la Comissió volia tenir més informació abans de prendre una decisió sobre la possibilitat de fer-hi un parc de patinatge.

Comptar amb el vistiplau de la Comissió Territorial Metropolitana és un pas necessari per poder contractar les obres d’aquest equipament. Es preveu obtenir una resposta durant la segona quinzena de novembre.

Adjudicació de les obres
Tan aviat com l’Ajuntament tingui la resposta de la Comissió Territorial, es podrà iniciar el tràmit per contractar l’empresa constructora de l’skatepark. D’entrada, es licitaran les obres per construir-ne la primera fase per a la qual s’han reservat 235.000 euros. L’Ajuntament confia poder obrir el concurs públic abans de finals d’any.

Darrera actualització: 28.10.2019 | 11:44