Impuls de l'emprenedoria

Des del Servei d'Emprenedoria, impulsem i facilitem l'emprenedoria a través de serveis d'informació i assessorament, transmissió d'empreses i accions de suport a les persones emprenedores.

L'assessorament a persones emprenedores té com a objectiu principal promoure, afavorir, impulsar i donar suport al desenvolupament d'iniciatives empresarials, a través de la informació sobre creació d'empreses, l'assessorament per a l'elaboració del pla d'empresa, suport en la recerca de recursos (ajuts i subvencions), realització de sessions i tallers formatius, etc.

L'Ajuntament, amb el suport de la Cambra de Comerç de Terrassa, t'ofereix acompanyament i assessorament durant el procés de la posada en marxa del teu projecte i per confeccionar el pla d'empresa.

Aquest servei consisteix en la intermediació en la transmissió d'empreses, donant suport tant a la part cedent com a la part adquirent.

S'ofereix assessorament gratuït i acompanyament tant en el procés de negociació com en matèria mercantil i fiscal.

Si tens un negoci en traspàs o vols reemprendre, posa't en contacte amb nosaltres!

Projecte d'impuls de la cultura i el desenvolupament de la capacitat emprenedora dels/les alumnes de les escoles i els insituts de Castellbisbal.

L'objectiu del projecte és fomentar i desenvolupar la cultural emprenedora dels estudiants de primària i secundparia per desenvolupar valors, hàbits i competències que capacitin les persones que impulsar projectes professionals i vitals.

A qui s'adreça?

  • Alumnes de dicle superior d'educació primària
  • Alumnes dels institus d'educació secundària: 2n i 3r d'ESO, cicles formatius de grau mitjà i Batxillerat.
     

Més serveis
 

      

Trobeu-nos a les xarxes socials

                          


Contacteu amb nosaltres

Servei d'empresa i emprenedoria

Av. Pau Casals, 9, planta -1 - 08755 Castellbisbal - Barcelona
Telèfon: 93 772 38 78
Fax: 93 771 15 32
Adreça electrònica: promocio.economica@castellbisbal.cat
Horari:  
Dilluns a divendres, de 8.30 a 14.30 h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 28.03.2023 | 16:46