Castellbisbal es lleva de dol davant del presumpte feminicidi d’una veïna

Divendres, 1 de novembre de 2019 a les 11:02

L’Ajuntament decreta tres dies de dol al municipi: les banderes onejaran a mitja asta i es convoca tota la població a una concentració que es farà dilluns, a les 18.00 hores, a la Plaça de l'Església, com a mostra de condol i en suport als familiars de la víctima.

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’una dona a Castellbisbal. Els fets es van produir a les 21.00 hores d’ahir quan els agents de la Policia Local van tenir coneixement que un home, presumptament, hauria matat la seva dona. Diverses dotacions policials es van adreçar al lloc dels fets on van trobar el cos de la dona sense vida.

L’home, veí de Castellbisbal, de nacionalitat espanyola i 52 anys d’edat, ha quedat detingut com a presumpte autor dels fets i ara els agents de la Divisió d’Investigació Criminal de Mossos investiguen les circumstàncies de la mort.

Atenció psicològica als familiars.
Tan bon punt es van conèixer els fets, l’Ajuntament va activar els serveis d’atenció psicològica del Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) per atendre els familiars de la víctima.

Decret de dol.
Reunit aquest matí, el consistori ha coincidit en la conveniència de decretar tres dies de dol al municipi durant els quals les banderes de la Casa de la Vila onejaran a mitja asta.

A més, es convoca a tota la població a participar en una concentració de rebuig que es farà dilluns, a les 18.00 hores, a la Plaça de l'Església, davant de l’Ajuntament com a mostra de condol i en suport als familiars de la víctima.

Darrera actualització: 04.11.2019 | 08:51