Acta del Ple ordinari del 29 de febrer de 2016

 

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació l’acta de la sessió anterior

2. Aprovació de la sol·licitud al Ministeri de Foment perquè cedeixi a l’Ajuntament la titularitat de la rotonda que connecta l’A2 amb la ctra. BV-1501 i el carrer Ferralla.

3. Aprovació de la tercera modificació del contracte del servei de recollida de residus i neteja viària i de manteniment de zones enjardinades de Castellbisbal.

4. Aprovació de la Resolució d’al·legacions i d’aprovació definitiva de la modificació de l’ordenança d’estalvi d’aigua de Castellbisbal

5. Desestimació del recurs de reposició presentat contra l’acord del Ple del 27.09.2010 pel qual s’aprova definitivament la Xarxa de Camins de l’Ajuntament

6. Desestimació del recurs de reposició presentat contra l’acord de Ple del 30.11.2015 pel qual s’aprova recuperar els trams de camins de Ca n’Ametller i de les Perdius.

7. Ratificació de la modificació dels estatuts del Consorci per la Normalització Lingüística

8. Moció per construir un òrgan format pels Ajuntaments de Castellbisbal, El Papiol, La Palma de Cervelló, Molins de Rei, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Sant Vicenç dels Horts i Torrelles de Llobregat per treballar de forma integrada i coordinada en defensa de la millora de la qualitat de l’aire i per vetllar per l’impacte mediambiental i sobre la salut de tots els agents que contaminen i incideixen en aquests municipis.

9. Moció dels grups de C’s, AC, ERC i PSC per implantar plans i polítiques locals d’eradicació de l’assetjament escolar per identitat de gènere, homofòbia, lesbofòbia, bifòbia i transfòbia, als centres educatius i espais juvenils.

10. Moció dels grups de CiU i PSC de suport a la Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) i a la lluita contra el Pla Hidrològic a la conca de l’Ebre

11. Moció del grup del PSC de suport als treballadors processats per dur a terme accions relacionades amb la convocatòria, organització i participació de vagues i per la derogació de l’article 315.3 del Codi Penal

12. Moció del grup del PSC sobre la reclamació a la Conselleria de Salut perquè reprengui el projecte de construcció de l’Hospital Comarcal Vicenç Ferrer.

13. Moció del grup de C’s per limitar l’acumulació de càrrecs polítics.

14. Moció dels grups municipals d’AC i ERC en defensa de l’escola pública

15. Control dels òrgans de govern i ratificació de decrets.

16. Precs i preguntes

17. Presa de raó de la renúncia presentada per la Sra. Lourdes Santiago Azcón al seu càrrec de regidora municipal

Darrera actualització: 28.04.2016 | 11:09