Convocatòria del Ple ordinari del 26 de febrer de 2018

Dijous, 22 de febrer de 2018 a les 00:00

ORDRE DEL DIA:

1. Aprovació de l’esborrany de l’acta de la sessió ordinària del 29 de gener de 2018

2. Acord d’aprovació de les bases reguladores de subvencions per a actuacions sobre habitatges desocupats que es destinin a la Borsa de Lloguer Social de l’Ajuntament de Castellbisbal i per a la realització de la inspecció tècnica d’edificis del municipi.

3. Acord d’aprovació de la modificació d’ofici de l’article 5 del Reglament del Consell Municipal de Salut de Castellbisbal i d’aprovació definitiva d’aquest reglament.

4. Acord d’aprovació inicial del Reglament de Participació Ciutadana.

5. Acord d’aprovació de l’establiment del servei públic municipal d’horts urbans a Castellbisbal i d’aprovació inicial del Reglament de règim d’ús dels horts urbans de titularitat municipal.

6. Acord d’aprovació inicial de la modificació puntual número 2 del POUM en l’àmbit del PAU02 “Balcó de l’Ermita”.

7. Moció del grup municipal del PSC per establir un sistema públic de pensions amb major capacitat de redistribució i reducció de les desigualtats.

8. Moció dels grups municipals d’Alternativa per Castellbisbal i el PSC de rebuig a l’increment de la tarifa de l’aigua en alta per ATLL.

9. Moció del grup municipal d’Alternativa per Castellbisbal, de suport a la Llei de l’Habitatge de la PAH.

10. Moció del grup municipal de Ciutadans de rebuig a l’augment de les tarifes i a l’actual sistema de finançament del transport públic a la regió metropolitana de Barcelona i als municipis gestionats per l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM).

11. Moció del grup municipal del PSC per donar suport a la vaga feminista del 8 de març.

12. Moció dels grups municipals del PDeCAT, Alternativa per Castellbisbal, PSC i ERC en defensa del model d’immersió lingüística a les escoles catalanes.

13. Control d’òrgans de govern i ratificació de decrets

14. Precs, preguntes i mocions d’urgència

Darrera actualització: 22.02.2018 | 10:33