Autorització d'accés en vehicle a l'illa de vianants del nucli urbà

Dimecres, 6 de juny de 2018 a les 00:00

A partir del 15 de juny de 2018 l'accés en cotxe al centre del poble, al tram que va des del carrer del Sol i el carrer de l'Estació, serà exclusiu per a vehicles autoritzats que són, amb caàcter general: veïns i comerciants de la zona pacificada i vehicles de càrrega i descàrrega entre les 7.00 i les 14.00 hores, els dies feiners.

Els vehicles de càrrega i descàrrega, si accedeixen a la zona de vianants dintre de l'horari establert (de 7.00 a 14.00 hores, en dies feiners) no caldrà que facin aquest tràmit. Fora d'aquest horari, caldrà comunicar-ho prèviament o, com a màxim, durant les properes 48 hores d'haver-hi accedit, emplenant aquest formulari de sol·lictud.

Per altres situacions, com per exemple l'accés per a familiars amb mobilitat reduïda o en cas d'acompanyament de gent gran i/o malalts, caldrà comunicar-ho prèviament o, com a màxim, durant les properes 48 hores d'haver-hi accedit, emplenant aquest formulari de sol·licitud.

Quan es pot tramitar?

En qualsevol moment

Servei responsable de la tramitació:

Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat

Quin cost té?

Gratuït

Quan es dona resposta?

Amb la presentació de la sol·licitud es considerarà com autoritzat. Es contestaran només les peticions denegades, en un termini màxim de 10 dies. Silenci positiu.

Qui pot sol·licitar-ho?

Qualsevol persona que consideri que ha de tenir accés a l'illa de vianants del centre urbà en vehicle.

Cal aportar:

Canals de tramitació:

  • Presencial

    Cal emplenar el formulari que us podeu descarregar de la columna lateral esquerra, en versió PDF autoemplenable, i lliurar-lo al registre general de l'Ajuntament, situat a l'avinguda de Pau Casals, 9. (Horari: de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.30 hores). Si ho preferiu, el personal de l'OAC us facilitarà el formulari que haureu d'emplenar en el moment de tramitar la sol·licitud.

Darrera actualització: 04.08.2020 | 10:20