Acta de la Junta de Govern Local del 4 de novembre de 2022

ORDRE DEL DIA

Aprovació de l'acta de la sessió ordinària del dia 28 d'octubre de 2022.

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per a l'any 2022 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'entitat Casal Cultural i Recreatiu per dur a terme activitats de caràcter cultural.

Acord per aprovar l'atorgament de subvenció a l'entitat Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per dur a terme els projectes de cooperació local descentralitzada als països del Tercer Món que es relacionen.

Acord per aprovar la justificació de la subvenció atorgada a l'entitat Club Boxeo Castellbisbal per a la promoció, pràctica i activitats esportives durant l'any 2022.

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per a l'any 2022 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'entitat Escola Benviure per a dur a terme activitats de caràcter esportiu.

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per a l'any 2022 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'entitat Mare de Déu de Montserrat per a dur a terme activitats de caràcter esportiu.

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per a l'any 2022 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'entitat Institut Castellbisbal per dur a terme activitats de caràcter esportiu.

Acord per aprovar la classificació d'ofertes i considerar la millor oferta relació qualitat-preu per a la contractació dels serveis de comunicació i xarxes socials de l'Ajuntament de Castellbisbal.

Acord per aprovar el Pla de Seguretat i Salut de les obres de construcció d'un mur de contenció de terres i pavimentació al passeig Santa Margarida de Castellbisbal.

Acord per aprovar els preus públics per a l'exercici 2023 per a les activitats de caire cultural i esportiu i els serveis de la deixalleria municipal.

Acord per aprovar el conveni de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Terrassa per a la gestió de la campanya comercial CastellbisVals de l'any 2022.

 

Precs i preguntes.

 

 

Darrera actualització: 10.11.2022 | 07:55