Acta de la Junta de Govern Local del 9 de setembre de 2022

ORDRE DEL DIA

En l'acte públic:

Acord per aprovar establir l'ordre de les empreses licitadores i considerar l'empresa que ha presentat la millor oferta relació qualitat-preu per a la contratació del servei de recollida de residus i neteja viària de Castellbisbal.

En acte no públic:

Aprovació de l'acta de la sessió ordinària del dia 2 de setembre de 2022.

Acord per aprovar l'acceptació de la subvenció atorgada per la Generalitat de Catalunya per al finançament de les escoles bressol i llars d'infants municipals per cobrir part del cost del servei d'escolarització del primer cicle d'educació infantil l2.

Acord per aprovar la indemnització corresponent a les factures dels serveis d'electricitat en l'aplicació del restabliment de l'equilibri econòmic de la concessió del restaurant bar-botiga del Centre Cívic de Can Santeugini fins que no sigui efectiu el canvi de titularitat de serveis de subministrament.

Acord per declarar la ruïna urbanística dels habitatges identificats com A, B, C, D de la parcel·la 47 del sector sud de Can Nicolau de Dalt i ordenar l'enderroc.

Acord per aprovar la concessió de llicència urbanística per a la legalització de reforma i ampliació d'habitatge unifamiliar aïllat al carrer Montjuic, núm. 55.

Acord per aprovar la convessió de llicència urbanística de parcel·lació per a la constitució d'un règim de divisió horitzontal sobre les edificacions existents a les parcel·les del carrer Sant Isidre, núm. 7 i Montserrat núm. 8.

Acord per aprovar l'adjudicació del contracte dels serveis de manteniment dels serveis provisionals i temporals d'instal·lacions elèctriques, fontaneria i climatització de Castellbisbal.

Acord per aprovar l'acceptació de la subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona per al recurs consistent en el fons de prestació "Programa sectorial per la millora de camins municipals" en el marc del Catàleg de concertació de l'any 2022 del Pla "Xarxa Governs Locals 2020-2023".

 

Precs i preguntes.

 

 

Darrera actualització: 16.09.2022 | 12:44