Acta del ple ordinari del 25 de juliol de 2022

ORDRE DEL DIA

Aprovació de l'esborrany de l'acta de la sessió ordinària del dia 27 de juny de 2022.

Acord per aprovar inicialment l'exercici d'una activitat econòmica en règim de lliure concurrència de serveis i activitats relacionades amb l'energia (TERSA).

Acord per aprovar les taules de distribució dels punts per a la valoració automàtica dels preus unitaris de neteja o de la recollida selectiva de residus de l'expedient de contractació aprovat al ple de 27.06.22.

Acord per aprovar la vesió corregida el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'Àrea Metropolitana de Barcelona per al finançament de les obres del projecte constructiu de sanejament i depuració de les urbanitzacions Can Santeugini, Costablanca, Ca N'Oliveró i Colònia del Carme.

Moció presentada pel grup municipal de Ciutadans de Castellbisbal contra l'ocupació il·legal d'habitatges.

Moció presentada pel grup municipal Esquerra Republicana de Castellbisbal, demanant posar una plaça commemorativa del president Lluís Companys a la plaça que porta el seu nom.

Assabentat del Decret núm. 2022/1341, de 20 de maig, que resol nomenament de funcionària interina fins a la cobertura definitiva de la plaça d'enginyer tècnic.

Assabentat del Decret núm. 2022/1629, de 21 de juny, que resol comparèixer en el Procediment Judici sobre delictes lleus 3/2022-J del Jutjat d'Instrucció núm. 5 de Rubí, en relació al robatori de dos ordinadors de la biblioteca.

Assabentat del Decret núm. 2022/1666, de 23 de juny, que resol conferir a una procuradora la representació de l'Ajuntament de Castellbisbal en el Procediment Judici sobre delictes lleus 3/2022-J del Jutjat d'Instrucció núm. 5 de Rubí, en relació al robatori de dos ordinadors de la biblioteca.

Assabentat del Decret núm. 2022/1696, de 28 de juny, que resol actualitzar la relació de finques incloses al POUM PAU 07 "Ca N'Oliveró" i la relació individualitzada de béns i drets afectats d'expropiació amb motiu del projecte constructiu i de sanejament de les urbanitzacions elaborat per l'Àrea Metropolitana Barcelona.

Assabentat del Decret núm. 2022/1697, de 28 de juny, que resol consignar quantitat en concepte de preu just per a la constitució d'una servitud i lliurer còpia de l'expedient administratiu del projecte d'expropació al Jurat d'Expropiació de Catalunya, de les finques incloses en el projecte constructiu i de sanejament de les urbanitzacions elaborat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Assabentat del Decret núm. 2022/1724, de 30 de juny, que resol designar com a alcaldessa accidental, a la segona tinenta d'alcalde, Sra. Melani Solís Cintas durant el període de 9 al 17 de juliol de 2022.

Assabentat del Decret núm. 2022/1775, de 7 de juliol, que resol designar l'assumpció de la presidència de la sessió de la Junta de Govern Local del dia 8 de juliol a la segona tinenta d'alcalde, Sra. Melani Solís Cintas.

Assabentat de l'acord de la Junta de Govern Local de data 1 de juliol de 2022, que aprova la Moció sobre el compliment dels drets humans a la frontera d'Espanya amb el Marroc a Ceuta i Melilla.

Assabentat de l'acord de Junta de Govern Local de data 8 de juliol, que aprova els preus públics per establir l'import del servei d'escolarització del grup l2 de l'Escola Bressol Municipal La Caseta.

Assabentat de l'informe d'Alcaldia emès el 27 de juny de 2022 sobre l'acompliment de les prescripcions de l'article 104 bis de la Llei reguladora de les bases de règim local en relació al personal eventual.

Assabentat de les comunicacions efectuades a la Direcció General d'Administració d'absència de la secretària general i l'exercici de secretària accidental.

Assabentat de l'informe de morositat emès per Intervenció d'acord amb el Reial Decret 635/2012 del segon trimestre de 2022.

Moció presentada pel grup municipal ERC-AM Castellbisbal (s'adhereix PSC Castellbisbal) per impulsar un pla municipal per l'estalvi i regulació de l'ús de l'aigua.

 

Precs i preguntes

 

Darrera actualització: 24.11.2022 | 08:48