Acta del ple ordinari del 26 de setembre de 2022

ORDRE DEL DIA

Aprovació de l'esborrany de l'acta de la sessió ordinària del dia 25 de juliol de 2022.

Acord per aprovar definitivament el compte general de l'Ajuntament de Castellbisbal corresponent a l'exercici econòmic 2021.

Acord per aprovar la modificació pressupostària núm. 6 del vigent pressupost municipal. Suplements i transferències de crèdit.

Acord per aprovar, inicialment, la modificació de l'ordenança municipal reguladora de l'ús i funcionament de la cessió temporal del material ortopèdic.

Acord per aprovar, inicialment, la modificació del reglament regulador de les prestacions econòmiques de caràcter social.

Acord per aprovar les bases reguladores per a l'atorgament de subvencions mitjançant procediment de concurrència no competitiva per al pagament del lloguer d'habitatges dels joves de Castellbisbal.

Acord per aprovar la pròrroga extraordinària del contracte de servei de recollida de residus, neteja viària i zones enjardinades.

Acord per aprovar l'adhesió de l'Ajuntament de Castellbisbal a l'acord marc pel subministrament de gas natural amb destinació a les entitats locals de Catalunya del Consorci Català pel Desenvolupament local.

Moció presentada pels grups municipals Junts per Catalunya Castellbisbal i Alternativa per Castellbisbal, a la que s'adhereix ERC-AM, pel traspàs de Rodalies RENFE.

Assabentat del Decret núm. 2022/1853, de 18 de juliol, que resol nomenar tres funcionaris de la policia local.

Assabentat del Decret núm. 2022/1934, de 29 de juliol, que resol contractar temporalment a sis operaris de brigada per al desenvolupament de la Festa Major d'Estiu.

Assabentat del Decret núm. 2022/1982, de 8 d'agost, que resol contractar una professora d'adults fins a la cobertura definitiva de la plaça.

Assabentat del Decret núm. 2022/2147, de 26 d'agost, que resol modificar l'objecte del contracte de durada determinada d'un professor de música.

Assabentat del Decret núm. 2022/2148, de 26 d'agost, que resol modificar l'objecte del contracte de durada determinada d'un professor de música.

Assabentat del Decret núm. 2022/2149, de 26 d'agost, que resol modificar l'objecte del contracte de durada determinada d'un professor de música.

Assabentat del Decret núm. 2022/2182, d'1 de setembre, que resol contractar un conserge destinat a l'Espai d'Adults, Escola de Música fins la cobertura definitiva de la plaça.

Assabentat del Decret núm. 2022/2183, d'1 de setembre, que resol contractar un conserge destinat a l'Escola Mare de Déu de Montserrat fins la cobertura definitiva de la plaça.

Assabentat del Decret núm. 2022/2191, d'1 de setembre, que resol contractar a una professora de música per cobrir excedència voluntària.

Assabentat del Decret núm. 2022/2194, d'1 de setembre, que resol modificar l'objecte del contracte de durada determinada d'una professora de música.

Assabentat del Decret núm. 2022/2302, de 13 de setembre, que resol contractar a un vigilant d'exposicions fins la cobertura definitiva de la plaça.

Assabentat del Decret núm. 2022/1857, de 18 de juliol, que resol anul·lar xec nominatiu per no compareixença de l'interessat i consignar quantitat en concepte de preu just per a la constitució d'una servitud d'una finca inclosa en el projecte constructiu i de sanejament de les urbanitzacions elaborat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Assabentat del Decret núm. 2022/1873, de 20 de juliol, que resol anul·lar xec nominatiu per no compareixença de l'interessat i consignar quantitat en concepte de preu just per a la constitució d'un servitud d'una finca inclosa en el projecte constructiu i de sanejament de les urbanitzacions elaborat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Assabentat del Decret nú. 2022/2013, de 10 d'agost, que resol actualitzar la relació indivicualitzada de béns i drets afectats d'expropiació d'unes finques amb motiu de projecte constructiu i de sanejament de les urbanitzacions elaborat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Assabentat del Decret núm. 2022/2140, de 25 d'agost, que resol actualitzar la relació individualitzada de béns i drets afectats d'una expropiació d'una finca amb motiu del projecte constructiu i de sanejament de les urbanitzacions elaborat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona..

Assabentat del Decret núm. 2022/1909, de 27 de juliol, que resol aprovar les avocacions de competències i delegacions durant les vacances d'estiu.

Assabentat del Decret núm. 2022/1947, de 3 d'agost, que resol designar a la primera tinenta com a alcaldessa accidental del 13 al 21 d'agost.

Assabentat de l'acord de la Junta de Govern Local de data 15 de juliol de 2022, que aprova el document de regulació del sistema de Gestió Documental i Arxiu respecte al protocol per la donació de publicacions editades per l'Arxiu Municipal.

Assabentat de l'acord de Junta de Govern Local de data 9 de setembre de 2022, que aprova establir l'ordre de les empreses licitadores i considerar l'empresa que ha presentat la millor oferta relació qualitat-preu per a la contractació del servei de recollida de residus i neteja viària de Castellbisbal.

Donar compte de les resolucions i els acords adoptats pel President de l'Entitat Local i pel Ple de la Corporació contraris a les objeccions formulades per la intervenció municipal i també un resum de les principals anomalies detectades en matèria d'ingressos efectuats durant l'exercici 2021.

Assabentat de la comunicació efectuada a la Direcció General d'Administració d'absència de la secretària general i la inventora municipal, i l'exercici de secretaris/es i interventor accidentals,

 

Precs i preguntes

 

Darrera actualització: 23.11.2022 | 13:57