Canvi de regidora de la CUP Potaroja

Dilluns, 28 de setembre de 2020 a les 00:00

Com molts de vosaltres ja sabeu, el passat mes de juliol va ser l'últim ple de la nostra companya l'Olga Mateo. Li estem molt agraïts per la gran tasca que ha fet i que, de ben segur, molt aviat tornarà a fer. Al seu lloc, pren el relleu, el número 2 de la nostra llista, el Miguel Angel Montero.

No ens cansarem de dir que, la CUP som una assemblea. Som un òrgan polític que funciona mitjançant un grup de gent reunida amb l'objectiu de deliberar i prendre decisions. Fugim dels individualismes, el nostre treball és en equip, no seguim les ordres d'un líder o cap o d'alguna mena de cúpula directiva que ens marca el camí a seguir. Però, i tant !, no ens confonguem, clar que tenim gent que marca les directives, però a diferència dels altres partits polítics, a la CUP les premisses es fan des de baix, de cada una de les persones que formen part del partit. Cadascú de nosaltres som partícips de les decisions que volem per tal de lluitar per aconseguir els nostres ideals polítics. Treballem per un país independent, socialista, ecològicament sostenible, territorialment equilibrat i deslligat de les formes de dominació patriarcals. 

Així que la veu que traslladarà les vostres i nostres opinions, decisions, inquietuds, treballs, etc. serà a partir d'ara, la del Miguel Angel, i per això us volem fer 5 cèntims sobre ell.

El Miguel Angel és veí de Castellbisbal desde fa molts anys, més de 15.. i molts de vosaltres el coneixereu més per Karonte que pel seu nom...

Treballa en un institut d'investigació biomèdica. Col.labora en voluntariats d'àmbit local i la seva passió  és la música.. i com sol dir: -sense cultura, no es construeix res.

Porta molts anys involucrat en la política, li apasiona, la viu, la coneix... però el més important de tot, és la il.lusió, l'empenta, la passió que porta dins per tal de seguir lluitant pels nostres ideals. No us confongueu la seva manera de comunicar-se. Tot i que és castellanoparlant habitualment i molts cops li costa poder expressar els seus pensaments en català (tots sabem que estem en un país on el bilingüisme és part de la nostra vida i hem crescut amb la llengua dominant de les nostres llars), el Miguel Angel està treballant dia a dia per tal de poder millorar. I com no, la seva sereno a l'hora de parlar... relaxat, comunicatiu, explicatiu... es nota els seus anys d'experiència en la política. Però us assegurem  que darrera aquesta aparença, hi ha una persona inquieta, lluitadora, involucrada i partícip que no us defraudarà.

Així que Miguel Angel, gràcies per ser-hi, per seguir, per lluitar. I a pel MAMBO...

Darrera actualització: 29.10.2020 | 12:26