Convocatòria del ple ordinari del 4 de desembre de 2023

Dijous, 30 de novembre de 2023

 

  • Data: dilluns, 4 de desembre de 2023
  • Hora: 19.00 hores
  • Lloc: sala de plens de l'Ajuntament (av. de Pau Casals, 9)


ORDRE DEL DIA

  1. Aprovació de l'esborrany de l'acta de la sessió ordinària del dia 30 d'octubre de 2023.
  2. Acord per aprovar el pressupost municipal per a l'exercici 2024.
  3. Acord per aprovar, inicialment, la plantilla de personal funcionari i personal laboral de l'Ajuntament de Castellbisbal per a l'exercici 2024.
  4. Acord per aprovar la modificació de la relació de llocs de treball: adequació del nivell de destí del lloc de treball de tresorer.
  5. Acord per aprovar la modificació de l'assignació econòmica dels grups polítics municipals.
  6. Acord per aprovar la despesa plurianual prevista per al subministrament elèctric als edificis i instal·lacions municipals.
  7. Acord per aprovar la modificació del preu d'execució total del projecte constructiu de sanejament i depuració de les urbanitzacions de Can Santeugini, Costablanca, Ca n'Oliveró i Colònia del Carme.
  8. Acord per aprovar les addendes als convenis de col·laboració amb l'Àrea Metropolitana per al finançament dels treballs d'assistència tècnica i de les obres del projecte constructiu de sanejament i depuració de les urbanitzacions de Can Santeugini, Costablanca, Ca n'Oliveró i Colònia del Carme.
  9. Acord per aprovar el Pla d'inversions de clavegueram per al període 2024-2026 presentat per Aigües de Castellbisbal Empresa Mixta SL.
  10. Acord per aprovar inicialment el Pla Director del Clavegueram per al període 2023-2061 presentat per Aigües Castellbisbal Empresa Mixta SL.
  11. Acord per aprovar inicialment l'ordenança reguladora de la prestació del servei municipal de clavegueram.
  12. Acord per aprovar inicialment la modificació puntual de l'ordenança del paisatge i reguladora de les obligacions dels propietaris d'edificis i terrenys.
  13. Acord per resoldre l'al·legació presentada i aprovar definitivament la modificació del text de l'ordenança de circulació viària.
  14. Acord per aprovar el Pla estratègic del Servei d'Arxiu i Gestió Documental.
  15. Acord per aprovar les bases reguladores per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva "Concurs de la Rua de Carnestoltes".
  16. Moció presentada per SOM VEU, amb l'adhesió dels grups municipals SOM-HI Castellbisbal i ERC-AM, d'educació inclusiva.
  17. Aprovació de la moció de l'ACM (Associació Catalana de Municipis) i la FMC (Federació de Municipis de Catalunya) sobre el finançament dels ens locals.
  18. Control d’òrgans de govern i ratificació de decrets.
  19. Precs, preguntes i mocions d’urgència.
Darrera actualització: 30.11.2023 | 09:40