Festa Major de Sant Vicenç

Divendres, 19 de gener de 2018

Missatge de benvinguda a la Festa Major de Sant Vicenç 2018

Tot just acabats els torrons que acompanyen les festes del Nadal, la Festa Major de Sant Vicenç ens dona una nova oportunitat per compartir diversió i temps en família i amics.

La d’hivern és una festa clarament diferent, no és més petita, ni més curta, sinó que segueix reflectint el motiu que la va originar i, per això, sense ser-ne massa conscients ens identifica col·lectivament, ens cohesiona, i ens projecta com un poble que s’enorgulleix de les seves arrels.

Per Sant Vicenç trobem un ritme més pausat, més controlat, però alhora també demostrem, a través de les entitats i associacions, la capacitat per crear i viure la festa i aconseguir que sigui una celebració de tots. Enguany són més de vint les que s’encarreguen dels actes i activitats més esperats del programa. La feina de totes les persones que col·laboren a fer realitat aquesta cita del calendari esdevé la màxima expressió de generositat, compromís i cohesió. Moltes gràcies, com sempre i un altre cop per tota l’energia, la creativitat i les hores de dedicació posades.

En lògica correspondència, des dels diferents departaments municipals ens esforcem per donar tot el suport a la seva activitat, ja sigui potenciant les nostres tradicions, com millorant els equipaments culturals i esportius.

Si en la Festa Major de Sant Vicenç del 2016 vàrem estrenar la Mulassa, l’estiu del 2017 van ser els Capgrossos del Sr. de l’Aigua i la Sra. de la Llum que es van incorporar al catàleg de figures populars de la cultura local. Aquest 2018 farem la presentació oficial de la gegantona Rita, un cop restaurada.

També festa rere festa, celebrem aniversaris i anys de les entitats. El 2018, el Col·lectiu Capbreu fa el desè aniversari, l’Elenc Teatral el vintè, l’Associació de Propietaris de Costablanca el trentè i la de veïns La Solana de Santeugini, el quarantè. A totes elles, la nostra felicitació i el desig de seguir-hi comptant per molts anys més.

A totes les castellbisbalenques i castellbisbalencs, tant si viviu aquí o allà, tant si sou més de concerts o de teatres, a tothom us animem a fer gran aquesta festa, a participar-hi perquè sigui un punt de trobada i retrobada.

Entitats i Ajuntament hi hem posat tota l’energia i la il·lusió perquè us espolseu el fred de sobre i hi participeu. A la Festa Major d’hivern, tots hi som cridats i tots hi som esperats.

Desitgem que us agradin les propostes que trobareu en aquest programa i que demostrem, un any més, que a Castellbisbal sabem celebrar festes, compartir tradicions i fer, del respecte i la convivència, la bandera que ens uneix a tots.

Bona Festa Major de Sant Vicenç 2018!

Darrera actualització: 18.06.2019 | 09:24