26 empreses i comerços locals participen en un programa per impulsar la digitalització dels negocis

Dilluns, 24 de maig de 2021 a les 13:00

La iniciativa es diu “Enxarxa’t. Mentoratge digital impacte COVID-19” i ofereix assessorament individualitzat i gratuït per a la digitalització de les empreses i dels comerços locals.


11 empreses i 15 comerços de Castellbisbal participen en el programa “Enxarxa’t. Mentoratge digital impacte COVID-19” que estan duent a terme l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per impulsar la digitalització de les petites i mitjanes empreses així com del teixit comercial i de serveis de proximitat. El projecte  ofereix assessorament gratuït a cada participant a més de formació per aprendre a usar eines com el comerç electrònic o les estratègies de màrqueting digital.

El programa s’ha posat en marxa aquest mes de maig i s’allargarà fins a l’octubre. Després d’una primera sessió de presentació que es va fer a principis de mes, una persona especialista està contactant amb cadascun dels negocis per fer un diagnòstic de la seva situació actual i, a partir d’aquí, dissenyar les estratègies de futur adients per a cada cas.

La principal característica d’aquest projecte és, precisament, la individualització de l’assessorament, ja que cada pime, comerç o servei compta amb el suport d’un mentor o mentora que els acompanyarà en la implantació de totes les millores per tal que es puguin assolir els resultats previstos. En concret, “Enxarxa’t” ofereix 13 hores d’atenció a cada participant.

Formació
Paral·lelament al procés d’assessorament, es farà un curs per aprendre a obtenir el màxim rendiment d’eines digitals com les pàgines web, les aplicacions per a mòbils o tauletes o les xarxes socials. Es tracta de recursos que adquireixen un gran sentit en el context actual i pel qual l’Ajuntament ja ha apostat en els darrers anys i, molt especialment, arran de la pandèmia.

Darrera actualització: 24.05.2021 | 11:04