La Festa Major de l’Aigua i la Llum durarà tot el mes d’agost i recupera part de les activitats tradicionals

Dijous, 29 de juliol de 2021 a les 11:30

La majoria d’actes s’han reformulat perquè puguin celebrar-se respectant totes les mesures de seguretat per la COVID, però els concerts de gran format i horari nocturn s’han hagut d’ajornar.


Castellbisbal recupera la Festa Major de l’Aigua i la Llum si bé ha estat reformulada per tal de complir amb totes les mesures preventives per la COVID-19. Els canvis més visibles són el fet que els actes començaran el proper dia 6 i s’allargaran durant tot el mes d’agost i que moltes activitats que tenien un format itinerant s’han reconvertit en espectacles amb el públic assegut. És el cas, per exemple, dels correfocs i la Ballera dels Capsigranys que s’han convertit en una mostra de balls i en l’espectacle Petem el 15è.

Si bé les activitats es faran durant tot el mes, el cap de setmana del 20 d’agost es concentraran els actes més tradicionals com les sardanes, les bitlles o les matinades de Festa Major. També aquests dies es farà l’espectacle 110 anys després que la Colla Gegantera ha preparat per commemorar que enguany se celebra el 110è aniversari de la Festa Major de l’Aigua i la Llum. De fet, la majoria d’entitats han preparat alguna activitat per a aquests dies.

Concerts de gran format
Malgrat la voluntat de recuperar al màxim la normalitat, les darreres mesures de contenció de la COVID aprovades per la Generalitat han obligat a suspendre els concerts de gran format i horari nocturn. En concret, s’han ajornat els concerts de Roba Estesa i Strombers i el de Portobello i Buhos. La voluntat de l’Ajuntament és reprogramar aquestes actuacions tan aviat com sigui possible. També ha quedat suspesa l’activitat del Tractor que enguany s’havia plantejat com a Tractor Static CoBeat System.

Reserva d’entrades
Pràcticament totes les activitats requeriran reserva prèvia d’invitacions per controlar l’aforament i l’accés del públic. En aquest sentit, cal consultar el programa d’actes que es farà arribar a les cases properament i que també es podrà consultar al web municipal. La informació també estarà disponible a l’agenda del web: www.castellbisbal.cat/agenda.

La primera data que cal tenir present és que dilluns s’obrirà la reserva d’invitacions per a les activitats dels dies 6, 7 i 8 d’agost. Més informació a www.castellbisbal.cat/festamajor.

Darrera actualització: 03.08.2021 | 08:54