198 veïns de Castellbisbal es mullen per lluitar contra l'Esclerosi Múltiple

Dilluns, 11 de juliol de 2016 a les 13:39

Castellbisbal aporta 83.150 metres nedats a la campanya Mulla't per l'Esclerosi que es va celebrar ahir diumenge, a la piscina d'estiu de l'Illa.

 

L'esclerosi múltiple és una malatia de la qual se'n desconeixen les causes i que, a hores d'ara, no té cura. El Mulla't, impulsat per la Fundació per l'Esclerosi Múltiple, vol servir per donar visibilitat a aquesta malaltia i per mostrar la solidaritat envers les persones que han de conviure-hi.

A la vegada, aquesta causa solidària serveix per recaptar fons que es destinaran a la recerca i a la inversitigació de l'esclerosi. En aquest sentit, també durant tot el dia d'ahir, es van poder comprar productes solidaris com samarretes, tovalloles o bosses de bany amb el logo de la campanya. En total, es van recaptar 347,5 euros.

 

Acció conjunta a totes les piscines

Un dels moments claus del dia es va produir a les 12 del migdia quan es va fer una remullada simultània a les més de 625 piscines que enguany s'han afegit al Mulla't; una imatge que s'ha convertit en una de les icones d'aquesta iniciativa.

A Castellbisbal, el Mulla't va estar organitzat per la Regidoria de Benestar Social amb el suport de la Regidoria d'Esports i del Club Triatló Castellbisbal. A més es va comptar amb la feina i la dedicació d'una veïna de Castellbisbal que es voluntària de la Fundació per l'Esclerosi Múltiple, Angie Gamero, que va fer un gran esforç per difondre la campanya i aconseguir el màxim nombre de participants.

Darrera actualització: 18.09.2019 | 09:24