Castellbisbal es mulla per l’esclerosi múltiple i aconsegueix una important recaptació econòmica

Dimecres, 17 de juliol de 2019 a les 08:31

Es van nedar 73,05 km; més de 150 persones van participar en el salt simultani; i es van exhaurir tots els productes solidaris.

Diumenge, la piscina d’estiu va viure una jornada solidària. Foren molts els veïns i les veïnes del poble que van acostar-s’hi per participar en el Mulla’t: la iniciativa que impulsa la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) per donar a conèixer aquesta malaltia i recaptar fons per combatre-la. En aquest sentit, enguany, s’han esgotat tots els productes que es van posar a la venda, la qual cosa ha generat una important recaptació econòmica que es lliurarà a la FEM per al desenvolupament dels seus projectes.

Des de bon matí i fins a les cinc de la tarda, 93 castellbisbalencs de totes les edats van llençar-se a la piscina i van nedar alguns metres; entre tots, van completar 2.922 piscines, el que representa 73,05 km. A més, a les 12 del migdia es va fer un salt simultani en 650 piscines de tot Catalunya i, en el cas del nostre poble, s’hi van afegir 153 persones.

A Castellbisbal, l’activitat  Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple està organitzada, conjuntament,  per les regidories de Serveis a les Persones i d’Esports i compta amb el suport dels membres del Club Triatló Castellbisbal que hi participen com a voluntaris per contribuir a fer possible aquesta activitat solidària i de conscienciació.

Darrera actualització: 17.07.2019 | 09:18