L'Esplai exposa els seus trenta anys de vida

Dijous, 16 d'octubre de 2014 a les 08:00

Coincidint amb la celebració, aquest 2014, del seu trentè aniversari, l'Esplai Gatzara ha preparat una exposició commemorativa, que es podrà visitar fins al proper 26 d'octubre.

L'exposició està formada, bàsicament, per les fotografies que, durant els trenta anys de vida de l'entitat, s'han anat recopilant , però presenta també d'altres elements i objectes característics d'activitats organitzades per l'Esplai, com el Tió de Nadal que se celebra a la Plaça, o el lliurament de cartes als Reis d'Orient per part de tots els nens i nenes del poble, que es fa al Casal Cultural.

La mostra del trentè aniversari de l'Esplai, es va inaugurar el dia 11 d'octubre, en un acte en què es van reunir pares i nens que actualment van a l'Esplai, però també persones que n'han estat monitores, en d'altres èpoques. L'exposició està instal·lada al vestíbul d'Els Costals i es podrà visitar fins al proper dia 26 d'octubre.

Relleu a la Junta
L'exposició i la celebració de l'aniversari de l'Esplai han coincidit amb una renovació dels càrrecs de la Junta d'aquesta entitat. A partir d'ara, els màxims responsables de l'Esplai seran Mar Melendo, Meritxell Anducas, Ariadna Rovira i Alba Marín que assumiran les tasques de presidenta, vicepresidenta, secretària i tresorera, respectivament.

Darrera actualització: 27.09.2019 | 14:59