Una cursa-caminada marcarà l'inici de les Jornades contra la violència de gènere

Divendres, 14 de novembre de 2014 a les 17:48

Tot i que el Dia Internacional per l’eradicació de la violència envers les dones és el 25 de novembre, a Castellbisbal, els actes començaran el dia 23

L’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Castellbisbal ha fet públic ja el programa d’actes de les Jornades per l’eradicació de la violència envers les dones que se celebraran els propers dies 23 i 25 de novembre.

Com ja és habitual, les Jornades començaran amb una Cursa-caminada solidària que es farà el diumenge dia 23 de novembre, al migdia, i que, enguany, arriba a la quarta edició. Les persones que vulguin participar-hi poden inscriure-s’hi a través del web municipal. Tota la recaptació que es faci en aquest acte es donarà a una associació que treballi en l’àmbit de la violència de gènere.

La regidora d’Igualtat, Inés Conde, ha explicat que la Cursa-caminada és una acte “en què la població expressa el seu rebuig contra la violència de gènere, a la vegada que mostra la seva solidaritat envers les dones que la pateixen”.

Conde ha explicat també que “volem que la cursa-caminada sigui no només un esdeveniment esportiu sinó també i sobretot un punt de trobada i de reflexió sobre els comportaments violents i masclistes”. En aquest sentit, l’Àrea d’Igualtat completarà la cursa-caminada amb tot un seguit d’activitats que es faran a la plaça de Folch i Torres i que estaran adreçades a tots els públics.

Manifest i concert contra la violència masclista
Les Jornades per l’eradicació de la violència envers les dones es completaran amb la Lectura del Manifest del Dia Internacional per l’eradicació de la violència masclista que es farà el 25 de novembre, a la Plaça de l’Església. La lectura anirà a càrrec de l’alcaldessa de Castellbisbal, Maria Dolors Conde i, en finalitzar, es podrà escoltar un concert a càrrec de l’Escola Municipal de Música.

Darrera actualització: 23.09.2019 | 16:56