Aquest vespre es lliura el premi de Millor Esportista de l'Any de Castellbisbal

Divendres, 12 de desembre de 2014 a les 16:03

El nom del guanyador es donarà a conèixer aquesta nit, en el decurs de la Gala de l'Esport, que es farà a l'auditori d'Els Costals.

 

A hores d'ara, el nom de qui serà nomenat Millor Esportista de l'Any és encara una incògnita i es manté en secret. El guanyador ha estat escollit entre els diferents candidats que les entitats esportives del poble van presentar, durant el passat mes de novembre.

La Gala de l'Esport està organitzada per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Castellbisbal.

 

Altres reconeixements durant la Gala

A més del lliurament d'aquest premi, durant la Gala es farà un reconeixement a jugadors i membres dels diferents clubs esportius del municipi que, per algun motiu, han destacat durant els darrers dotze mesos.

L'Àrea d'Esports ha previst també fer un reconeixement al veí de Castellbisbal José Silvestre, que va morir la passada primavera. La Regidoria vol reconèixer la seva dedicació i implicació amb el Club Petanca Castellbisbal".

La Gala de l'Esport començarà a les 8 del vespre, a l'auditori d'Els Costals i, juntament amb els reconeixements, premis i homenatges, s'oferirà també un monòleg per donar un toc d'humor.

Darrera actualització: 18.09.2019 | 09:20