Mari Àngels García, nomenada millor esportista de l'any

Dilluns, 15 de desembre de 2014 a les 15:41

Mari Àngels García ha estat la guanyadora del reconeixement al millor esportista de l’any de Castellbisbal que ha lliurat l’Àrea d’Esports. 

 

Mari Àngels Martínez és membre del Club Mindundis Team i el jurat ha valorat els resultats esportius obtinguts durant la temporada passada, en la qual s’ha proclamat guanyadora de la IV Cursa de Muntanya de Castellbisbal i ha quedat tercera classificada en la Quixote Legend d’Albacete, entre d’altres mèrits.

La resta de finalistes van ser el futbolista castellbisbalenc José Ortega, del Club Futbol Terrassa i el jugador del Club Bàsquet Castellbisbal, Aleix Camprubí, que van quedar en segona i tercera posició, respectivament.

La Gala de l’Esport es va celebrar el passat dia 12 de desembre, a l’auditori d’Els Costals i un altre dels moments emotius de l’acte va ser l’homenatge que es va fer al veí de Castellbisbal i membre actiu del Club Petanca Castellbisbal, José Silvestre, que va morir el passat mes de juny. La seva família va ser l’encarregada de recollir una placa en el seu record i de rebre un càlid aplaudiment de tots els assistents a l’acte que es van posar dempeus.

La Gala de l’Esport va fer també un reconeixement a d’altres esportistes locals que han destacat per algun motiu durant el darrer any. En alguns casos, es tracta de mèrits esportius i, en d’altres, s’ha reconegut l’esforç, la implicació o la dedicació als respectius clubs.

Darrera actualització: 18.09.2019 | 09:21