Recull d'imatges de la Festa Major d'Hivern 2015

Dimarts, 27 de gener de 2015 a les 16:40

Un any més, Castellbisbal ha celebrat la Festa Major d'Hivern amb tot un seguit d'activitats populars i tradicionals.


El monologuista Toni Moog va aconseguir omplir l'auditori i les quasi 400 entrades posades a la venda es van esgotar en tan sols un dia. També molt bona acollida de públic va tenir l'obra Operació AVI, organitzada per La Xarxa. 

La climatologia va acompanyar durant el dia de Sant Vicenç i un bon nombre de veins van participar dels diferents actes organitzats. De bon matí, la Botifarrada Popular, que enguany ha arribat a la 34ena edició, i, com a complement, jocs i activitats infantils i esportives a la Sala d'actes, al pati de l'Ajuntament i a l'avinguda de Gaudí.

D'altra banda, les activitats organitzades per als joves van tenir també un bon seguiment. Tant el concert de La Sra. Tomasa i el Dj OGT com el Ludoganàpies van comptar amb una bona participació.

Trobada de gegants
En un dia de sol radiant, la Colla Gegantera de Castellbisbal van celebrar, un any més, la Trobada de gegants que, en aquesta ocasió, va comptar amb la participació de colles vingudes d'arreu de Catalunya i, a més, amb la participació de geganters bascos, francesos i belgues. Aquests darrers van sorprendre pels vestits d'època que van lluir i pel grup de banderers que encapçalaven la comitiva.

Cloenda de Roba (d)el cor
La Festa Major de Sant Vicenç ha servit per posar el punt i final a l'exposició Roba (d)el Cor 2. Exposició dels tresors guardats amb naftalina que es va inaugurar el passat dia 23 de desembre. La mostra, íntegrament dedicada als vestits de núvia, ha estat visitada per un gran nombre de veïns.

Darrera actualització: 27.12.2019 | 16:03